Menu



CATERING


 

 

Zestawy mięs pieczonych

- Roladka ze schabu z sosem pieczeniowym ( 7 szt.) Cena: 80 zł

- Pieczeń z karkówki z sosem pieczeniowym (7 szt.) Cena: 80 zł

- Roladka wieprzowa z szpinakiem i serem typu feta ( 7 szt.)

Cena: 80 zł

- Golonka w ciemnym piwie i warzywach ( 5 szt.) Cena: 80 zł

 

Zestaw mięs obiadowych: 

 

 

-D'volaille z masłem 3 szt

-Roladka schabowa 3 szt.

- Cordon Bleu 3 szt

-Karkówka pieczona 3 szt

-Sos pieczeniowy

 

Cena 100 złotych

 

 

Zestaw mięs smażonych:

 

Nugetsy drobiowe w panierce , sos czosnkowy 20 sztuk 50 zł

 

 

Kotlet schabowy 7 sztuk 60 zł

 

D'volaille z masłem i pietruszką 7 sztuk 80 zł

 

Cordon Bleu 7 sztuk 80 zł

 

Filet drobiowy nadziewany serem lazur i suszonymi pomidorami 6 szt 80 zł

 

 

 

 

SPECJALNOŚĆ ZAJAZDU

Szynka staropolska pieczona 

Zestaw szynka staropolska pieczona ( około 10 kg ) 

1) Szynka pieczona
2) Smażone ziemniaki z cebulą i boczkiem 

3) Kasza pęczak z cebulą i boczkiem

4) Sos żurawinowy i czosnkowy 

Cena: 600 zł